Tornar Tornar

EspaiCaixa Girona acull l’exposició itinerant Envellir a l’Àfrica, l’Amèrica Llatina i l’Àsia

Girona, 19 Gener 2017

L’Obra Social ”la Caixa”, en col·laboració amb HelpAge International Espanya, mostra una selecció de fotografies que aproparan als usuaris d’EspaiCaixa Girona escenes de la vida quotidiana de persones grans en aquests tres continents.

La situació de les persones grans als diferents països del món és un reflex del nivell de benestar social i del desenvolupament dels drets socials a cadascun d’aquests països.

Complementant aquesta iniciativa, se celebra la conferència col·loqui Els drets i els reptes de les persones grans en països en desenvolupament, a càrrec d’Isabel Martínez, presidenta de HelpAge International Espanya, i es posa en marxa, també, un cicle de cinema que vol apropar una realitat poc coneguda i motivar una reflexió sobre el tema.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades