Tornar Tornar

Arrenquen els Encontres CaixaEscena 2017 a set comunitats autònomes

Madrid, 10 Febrer 2017

El programa CaixaEscena de l’Obra Social ”la Caixa” dona suport als professors i educadors compromesos que reconeixen el teatre com una eina molt valuosa per al desenvolupament integral dels alumnes.

Als Encontres CaixaEscena, adolescents de diferents escoles conviuen durant tres dies en un context teatral i creatiu, i reben assessorament de professionals del sector per polir les escenes que han treballat durant el curs de cara a la representació final, que té lloc el darrer dia.

A través de les valoracions que els professors fan en cada edició, es constata que el teatre contribueix a l’apoderament i al desvetllament de les capacitats dels escolars, sobretot dels que viuen en entorns desafavorits.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades