Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Andalusia i eleva el seu pressupost a 58 milions d’euros el 2017

Sevilla, 3 Març 2017

La presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Sevilla un acord marc que recull la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a l’any 2017.

”la Caixa” destinarà 58 milions d’euros anuals al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social, davant dels 52 milions del 2016.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb Andalusia i potencia els projectes socials dirigits a la lluita contra l’exclusió i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits; a tot això, a més, se suma la recent inauguració de CaixaForum Sevilla.

Segons ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, «incrementem més d’un 10 % el pressupost de l’Obra Social respecte del 2016 amb un objectiu clar: arribar cada dia a més persones i contribuir al seu benestar. Volem que les nostres iniciatives socials, científiques, culturals i educatives estiguin a l’abast de tots, i que els andalusos que creguin que els podem ajudar recorrin a nosaltres».

Más información en la nota de prensa en PDF

Notícies relacionades