Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Programa Incorpora

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L’Obra Social ”la Caixa” estén a Tunísia el programa Incorpora per fomentar la contractació de persones en situació de vulnerabilitat

Internacional, 24 Març 2017

L’entitat desplegarà a la capital tunisiana aquest programa d’integració laboral, que té com a objectiu facilitar l’accés a l’ocupació a col·lectius amb dificultats especials per trobar feina, com ara dones i joves en situació o risc d’exclusió.

La xarxa Incorpora a Tunísia estarà impulsada per l’Obra Social ”la Caixa” i l’entitat bancària tunisiana Caisse des Dépôts et Consignations, en el marc de la MED Confederation i en col·laboració amb l’Organització Internacional per a les Migracions (OIM)

Consolidat com un referent en integració laboral a Espanya, el model Incorpora ja s’ha exportat al Marroc, Hongria i Polònia. Ara s’adaptarà a Tunísia, on oferirà atenció personalitzada i integral, i inclourà formació, acompanyament i seguiment dels beneficiaris amb la finalitat de garantir una integració laboral i social satisfactòria per a tothom.

El 2016, el programa Incorpora ha facilitat més de 28.000 llocs de treball a Espanya, amb la col·laboració de 382 entitats socials i més de 9.514 empreses.

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades