Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundación Telefónica

Compartir-ho

Imprimir la notícia

ProFuturo explora al Líban l'atanció educativa a infants refugiats

Madrid, 27 Març 2017

Una delegació de la Fundación Telefónica i la Fundació Bancària ”la Caixa”, liderada per César Alierta, ha visitat els assentaments de refugiats del Líban per conèixer la realitat educativa del país i poder-hi implantar l’educació digital de ProFuturo, una iniciativa d’ambdues institucions.

ProFuturo s’ha reunit al Líban amb responsables polítics, educatius i socials del país per estudiar futures col·laboracions. Aquest projecte està impulsat pel propi César Alierta, como a president de la Fundació Telefónica, i per Isidro Fainé, president de la Fundació Bancaria ”la Caixa”.

En els últims anys, segons dades de l’ACNUR, el Líban ha rebut més d’un milió de refugiats sirians, dels quals es calcula que un 79 % són dones i infants.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades