Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació Bancària ”la Caixa” destinarà 50 milions d’euros anuals a acció social a Portugal, fruit de l’aliança amb el BPI

Internacional, 27 Abril 2017

El primer ministre de Portugal, António Costa, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han presentat avui l’acord de col·laboració per desenvolupar projectes de caràcter social i cultural a Portugal, després de l’aliança amb el BPI.

La Fundació Bancària preveu assolir un pressupost anual recurrent de 50 milions d’euros a Portugal i convertir d’aquesta manera el país en epicentre del seu compromís internacional.

L’entitat implementarà inicialment els seus programes estratègics d’integració laboral, d’atenció a la gent gran i d’assistència a les persones amb malalties avançades. També es duran a terme altres projectes, com la creació de pols de desenvolupament econòmic, i aliances amb museus i entitats culturals de Portugal.

Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, ha destacat: «Conscients d’aquesta realitat tan forta i preciosa que uneix Portugal i Espanya, hem decidit que la internacionalització de la nostra Obra Social prengui cos en aquest país. Si altres entitats troben oportunitats en horitzons llunyans, nosaltres, dins el nostre compromís social, intentem sempre ser propers, acostar-nos a les persones i als territoris que tenim més pròxims, amb els quals ens agermanen més vinculacions afectives».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades