Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Gavi, the Vaccine Alliance

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Més de 4 milions d’infants han estat vacunats a través del programa de Vacunació Infantil del qual forma part la Fundació Bancària ”la Caixa”

Barcelona, 5 Maig 2017

L’entitat renova els seus compromisos amb l’organització internacional Gavi, the Vaccine Alliance, la missió de la qual és salvar la vida dels infants i protegir la salut de la població augmentant l’accés a la vacunació als països més pobres.

Més de 4 milions d’infants han rebut la vacuna pentavalent i la vacuna pneumocòccica a l’Àfrica i Llatinoamèrica a través de les donacions fetes al programa de Vacunació Infantil impulsat per la Fundació Bancària ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates, en el marc de Gavi, the Vaccine Alliance, i amb la col·laboració d’ISGlobal.

Des que la Fundació Bancària ”la Caixa” es va sumar al programa el 2008, la recaptació ha ascendit a 23 milions d’euros entre aportacions d’empreses, particulars, empleats de l’entitat, microdonatius de ciutadans.

L’Aliança impulsa una fórmula pionera per promoure la responsabilitat social corporativa a Espanya: la Fundació Bancària ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates multipliquen per quatre cada donació rebuda, de manera que s’aconsegueix quadruplicar els esforços contra la mortalitat infantil.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades