Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació Bancària ”la Caixa” impulsa a la Xina el seu programa d'acompanyament al final de la vida

Barcelona, 8 Maig 2017

El Programa d’Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades proporciona atenció sanitària i psicosocial a pacients i a familiars, a més de fer difusió de les cures pal·liatives, la seva cultura i els seus serveis a la societat.

La col·laboració entre la Fundació Bancària ”la Caixa”, BEA Foundation i The Salvation Army Hong Kong fa possible la consolidació d’aquest programa a Hong Kong.

Isidre Fainé, President de la Fundació Bancària ”la Caixa”, destaca: «Contribuïm fermament a garantir una atenció integral a les persones que passen per situacions difícils. Entre aquestes persones, són prioritàries les que es troben a l’etapa final de la seva vida. De la mateixa manera que a Espanya els oferim acompanyament, volem que aquest compromís traspassi fronteres».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades