Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Govern d'Aragó

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Aragó i eleva el seu pressupost a 15 milions d' €

Saragossa, 11 Maig 2017

El president del Govern d’Aragó, Francisco Javier Lambán, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han presentat a Saragossa un acord marc que recull la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

”la Caixa” destina 15 milions d’euros al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social el 2017, davant dels 14 milions del 2016.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb Aragó i potencia, entre altres iniciatives, els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

Tal com ha explicat el director general de la Fundació Bancària “la Caixa“, Jaume Giró, «la nostra vinculació amb Aragó es fa patent, un any més, a través de l’aposta creixent per aquesta comunitat amb la qual ens uneixen tantes coses. Des de l’Obra Social ens posem a disposició dels aragonesos, convençuts que les iniciatives que desenvolupem contribueixen a disminuir les desigualtats i a donar més oportunitats a les persones que més ho necessiten, millorant el seu benestar i la seva qualitat de vida».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades