Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Museu Nacional de Arte Antiga

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Madonna. Els tresors dels Museus del Vaticà arriben a Portugal

Internacional, 16 Maig 2017

El MNAA, la Fundació Bancària ”la Caixa” i el BPI presenten Madonna. Tresors dels Museus del Vaticà, exposició que recull un conjunt d’obres de les famoses col·leccions dels Museus Vaticans, especialment de la seva valuosa pinacoteca.

La mostra presenta un recorregut cronològic de casi mil anys, des de finals de la Antiguitat fins l’època moderna, amb la iconografia de la Verge María como tema principal.

Les obres exposades inclouen pintures de primitius italians (Taddeo di Bartolo, Sano de Pietro, Fra Angelico), de grans mestres del Renaixement i del Barroc (Rafael, Pinturicchio, Salviati, Pietro da Cortona, Barocci), a demés de notables tapissos i manuscrits de la Biblioteca Apostòlica Vaticana.
                                                                                                                               

Es tracta de la primera materialització del mecenatge cultural que realitzaran la Fundació Bancària ”la Caixa” i el BPI desprès de l’anunci de l’impuls conjunt de projectes de caràcter social i cultural a Portugal en els pròxims anys.

Madonna. Tresors dels Museus del Vaticà es podrà visitar del 19 de maig al 10 de setembre de 2017 al Museu Nacional de Arte Antiga (R. das Janelas Verdes).

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades