Tornar Tornar

24 estudiants d’ESO i batxillerat guanyen un viatge formatiu a Silicon Valley per afrontar reptes d’innovació

Barcelona, 18 Maig 2017

Dels 1.392 equips d’alumnes de tot Espanya que van presentar els seus projectes, cinc han estat els guanyadors dels Premis Repte Emprèn amb un viatge formatiu a Silicon Valley, l’epicentre mundial de la innovació tecnològica.

L’objectiu principal de l’estada a Silicon Valley és que aquests cinc equips -constituït cadascun per quatre o cinc estudiants d’ESO, batxillerat i cicles formatius- afrontin reptes que els serviran per millorar el seu projecte.

Els reptes han estat proposats pels cinc partners dels Premis Repte Emprèn: Fundación everis, Eurest, SegurCaixa Adeslas, DXC Technology i KPMG. Són cinc reptes que cada partner ha definit segons la naturalesa dels projectes i els objectius de la seva entitat.

Repte Emprèn reconeix els millors projectes treballats en el marc del Projecte Joves Emprenedors, una innovadora proposta educativa que l’Obra Social ”la Caixa” posa a disposició de les escoles de tot Espanya amb l’objectiu de promoure el desenvolupament de les competències bàsiques de l’alumnat.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades