Tornar Tornar

Enllaços recomanats

La Galleria Nazionale

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Conversation Piece. Obres de la Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani. Roma

Internacional, 18 Maig 2017

La Galleria Nazionale convida la Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani a establir una «conversa» amb un selecte grup d’obres, sota el sostre de la seva arquitectura clàssica.

La Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani constitueix actualment un fons molt important de lectures diverses de l’art dels últims quaranta anys, i al mateix temps és un propulsor de nous diàlegs i relats amb el propòsit de prolongar el sentit i l’actualitat de les obres. En efecte, aquesta col·lecció s’ha anat formant com un espai de recerca i creació d’històries, sense oblidar la seva funció de reconèixer, preservar i representar l’art del nostre temps.

Amb el títol Conversation Piece, pres del grup escultòric de Juan Muñoz, aquesta exposició posa en relació una dotzena d’obres d’artistes de diferents veus poètiques. Tal com suggereixen els expressius gestos dels tres personatges de Muñoz, la mostra té la força del diàleg, però també la del contrast, la intriga i la recerca d’un significat revelador. La interacció entre les obres segueix una certa pauta, establerta, d’una banda, pel baix continu de l’estètica minimalista, i, de l’altra, per la triple relació entre l’arquitectura, l’escultura i la figura humana.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades