Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Govern de Canàries

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a les Canàries i eleva el seu pressupost a 14 milions d’euros

Santa Cruz de Tenerife, 25 Maig 2017

El president del Govern de les Canàries, Fernando Clavijo, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han presentat a Santa Cruz de Tenerife un acord marc que recull la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

”la Caixa” destina 14 milions d’euros al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social el 2017, davant dels 13 milions del 2016.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb les Canàries i potencia, entre altres iniciatives, els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

Segons ha explicat el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, «avui, amb la signatura d’aquest acord, reafirmem la nostra aposta decidida per les Canàries i una implicació creixent en el seu futur i prosperitat. A través del Govern de les Canàries, volem contribuir a millorar el benestar dels seus ciutadans, en especial dels que estan en situació de vulnerabilitat».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades