Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Govern Illes Balears

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” reforça l’Obra Social a les Illes Balears i eleva el seu pressupost a 13,5 milions d’euros el 2017

Illes Balears, 15 Juny 2017

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Palma un acord marc que recull la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social i cultural per a l’any 2017.

”la Caixa” destina 13,5 milions d’euros anuals al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social el 2017, enfront dels 12,5 milions de 2016.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb les Illes Balears i potencia els projectes socials dirigits a lluitar contra l’exclusió i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

Segons ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, “la signatura d’aquest acord és una oportunitat per ratificar el nostre ferm compromís i la nostra implicació creixent amb les Illes Balears. El nostre objectiu és contribuir, juntament amb el Govern, a la millora del benestar de les persones d’aquesta comunitat, en especial de les que es troben en situació de vulnerabilitat“.

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades