Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Gobierno de Navarra

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”La Caixa” manté la seva Obra Social a Navarra amb un pressupost de 13,5 milions d 'euros

Navarra, 16 Juny 2017

La presidenta del Govern de Navarra, Uxue Barkos, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han presentat a Pamplona un acord marc que recull la col·laboració entre totes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

”la Caixa” destina 13,5 milions d’euros al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social el 2017.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb Navarra i potencia, entre altres iniciatives, els projectes socials dirigits a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits i millorar l’atenció a persones amb malalties avançades.

Segons ha explicat el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, «la signatura d’aquest acord reafirma la nostra aposta decidida per Navarra. Ens preocupen el benestar dels seus ciutadans i l’atenció a les seves necessitats i problemàtiques socials més urgents. La nostra inversió social vol ser una forma de retornar als navarresos la confiança que dipositen en la nostra entitat».

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades