Tornar Tornar

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Astúries i eleva el seu pressupost a 4 milions d’euros

Astúries, 21 Juny 2017

El president del Principat d’Astúries, Javier Fernández, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Oviedo un acord marc que recull la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

”la Caixa” destina 4 milions d’euros al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social el 2017, davant dels 3,5 milions del 2016.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb Astúries i potencia, entre altres iniciatives, els projectes socials dirigits a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits i a millorar la qualitat de l’atenció a les persones que es troben al final de la seva vida.

Segons ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, «amb la signatura d’aquest acord reafirmem la nostra aposta per Astúries i l’atenció a les seves problemàtiques socials més urgents. Juntament amb el Govern del Principat, volem contribuir a millorar el benestar dels seus ciutadans, en especial dels que estan en situació de vulnerabilitat.»

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades