Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundación Caja de Burgos

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Sebastião Salgado. Gènesi. Burgos

Burgos, 23 Juny 2017

Gènesi és un mosaic increïble en què la natura s’expressa en tota la seva grandesa. Després de gairebé tres dècades de reflexió sobre els drames i les tragèdies de la humanitat, el reconegut fotògraf brasiler Sebastião Salgado va iniciar el 2004 aquest projecte, de vuit anys de durada, centrat en la natura del nostre planeta. «Una oda visual a la majestuositat i fragilitat de la Terra; una advertència sobre tot el que correm el risc de perdre», en paraules del mateix Salgado.

La primera destinació de Gènesi va ser, l’any 2004, les Galápagos. Des d’aleshores i fins al 2012, Salgado va fer un total de 32 viatges per completar aquest recorregut pel món verge, amb aturades a l’Antàrtida, Madagascar, Botswana, el parc de Virunga a la triple frontera entre el Congo, Ruanda i Uganda, Alaska, l’altiplà del Colorado als Estats Units, Sibèria i la selva de l’Amazones, entre d’altres.

L’exposició, que després del seu èxit a CaixaForum Madrid arriba ara a Burgos en el marc d’una itineració internacional, està constituïda per 100 fotografies en blanc i negre, i mostra paisatges, animals i persones que han pogut evitar la influència del món modern en regions polars, boscos i sabanes tropicals, deserts abrusadors, muntanyes dominades per glaceres i illes solitàries.
 

Sebastião Salgado. Gènesi es podrà visitar del 23 de juny al 20 d’agost al Cultural Cordón de Burgos

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

 

Imatges lliures de drets i per a ús exclusiu de promoció de l’exposició “Gènesi” de Sebastião Salgado a Burgos. Els mitjans podran publicar dues de les imatges lliures de drets proporcionades, a més de la imatge de l’exposició (fotografia serralada de Brooks, Alaka). Les imatges no es poden emmagatzemar ni passar a formar part de cap arxiu fotogràfic. Les imatges no es poden modificar, retocar, retallar ni reenquadrar.

Per demanar les fotos d'alta resolució, clica aquí. (servei disponible exclusivament per als mitjans professionals, que han d'especificar les 2 IMATGES que volen utilitzar)

Notícies relacionades