Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Govern de La Rioja

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a La Rioja i eleva el seu pressupost a 3 milions d’euros

La Rioja, 30 Juny 2017

El president del Govern de La Rioja, José Ignacio Ceniceros, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han presentat a Logronyo un acord marc que recull la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

”la Caixa” destina 3 milions d’euros al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social el 2017, davant dels 2,5 milions del 2016.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb La Rioja i potencia, entre altres iniciatives, els projectes socials dirigits a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits i millorar la qualitat de l’atenció a les persones que es troben al final de la vida.

Segons ha explicat el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, «sempre és un plaer tornar a La Rioja, però ho és especialment quan podem anunciar que intensifiquem la nostra acció social a la comunitat per donar resposta als reptes que ens planteja la conjuntura actual. A través del Govern de La Rioja, volem contribuir a millorar el benestar dels ciutadans d’aquesta comunitat, en especial dels que estan en situació de vulnerabilitat».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades