Tornar Tornar

Comencen els Campus Científics d’Estiu

Burgos, 3 Juliol 2017

Durant el mes de juliol, 1.920 estudiants de 4t d’educació secundària obligatòria i 1r de batxillerat participaran en 64 projectes d’investigació de 16 universitats espanyoles amb distintiu de Campus d’Excel·lència Internacional o Regional (CEI o CEIR).

Els Campus Científics d’Estiu són un projecte organitzat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), amb la col·laboració de l’Obra Social ”la Caixa”.

Al final d’aquesta vuitena edició, més de 10.800 alumnes hauran participat en els Campus Científics d’Estiu des que es van crear.

L’experiència dels joves que hi van participar l’any passat es recull en aquest vídeo.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades