Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” lliura 68 beques per cursar doctorats en universitats i centres de recerca de referència a Espanya

Madrid, 21 Juliol 2017

Es tracta de la quarta convocatòria del Programa Internacional de Beques de Doctorat ”la Caixa” – Severo Ochoa, que atorga, en aquesta convocatòria, 48 beques per a estudiants espanyols i estrangers, i del Programa de Doctorat en Universitats i Centres de Recerca d’Espanya, que concedeix 20 beques per a estudiants espanyols.

L’objectiu d’aquests dos programes és incorporar joves talents nacionals i internacionals a les universitats i als centres de recerca de referència. Les beques d’aquests dos programes tenen una durada d’entre tres i quatre anys, i cadascuna està dotada amb 113.500 i 115.500 euros. Entre totes dues convocatòries, s’han rebut més de 2.328 sol·licituds.

«A la Fundació Bancària ”la Caixa” donarem per bona la inversió realitzada si aquestes ajudes serveixen per introduir-vos en un cercle meravellós: l’enlluernament que genera coneixement i el coneixement que genera un enlluernament encara més gran. Per això, donem suport a la recerca i la formació d’excel·lència, que convertirà les dificultats d’avui en oportunitats demà. », ha explicat el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró.

Más información en la nota de prensa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema