Tornar Tornar

Prop de 3.000 persones en situació vulnerable d’arreu de l’Estat espanyol tindran accés a un habitatge digne

Barcelona, 8 Agost 2017

La inclusió social i la promoció d’una vida independent de persones en situació de vulnerabilitat social és l’objectiu d’aquest programa de l’Obra Social ”la Caixa”, que concedeix ajudes a projectes d’entitats socials que promouen programes residencials.

La convocatòria d’Habitatges temporals d’inclusió social s’emmarca en el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social ”la Caixa”, que destinarà enguany més de 19,8 milions d’euros a projectes de tot l’Estat.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha volgut expressar el seu agraïment a totes les persones i entitats que han participat en aquesta convocatòria: “l’entrega i l’entusiasme amb què treballen a diari per fer una societat més justa els fa absolutament imprescindibles”.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades