Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Més de 2,3 milions d'alumnes han accedit a l'oferta educativa de l'Obra Social ”la Caixa”

Barcelona, 21 Agost 2017

eduCaixa és la proposta educativa de l’Obra Social “la Caixa” que complementa l’educació formal de les escoles amb recursos i activitats que ajuden a ampliar els coneixements dels alumnes i propicien el seu desenvolupament personal durant l’etapa escolar.

El projecte eduCaixa va arribar a més de 2,3 milions d’alumnes durant el curs passat, i en el curs que ara comença hi participaran encara més escolars, amb l’objectiu que les noves generacions tinguin l’oportunitat d’accedir a una educació de qualitat enfocada en el desenvolupament de les competències bàsiques.

A través del portal www.eduCaixa.com, la comunitat educativa disposa d’una gran varietat de recursos multimèdia i materials descarregables, així com d’un espai d’interacció i de sol·licitud de materials físics per fer servir a l’aula. Com a resultat, l’any passat prop de 871.000 usuaris van accedir a la plataforma en línia.

Els centres propis de l’Obra Social “la Caixa” acullen part de les propostes i activitats d’eduCaixa adaptades a les necessitats educatives de cada territori. Els centres CaixaForum de tot Espanya han rebut prop de 200.000 escolars al llarg del curs passat.

Més informació en la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades