Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Castella-la Manxa i eleva el seu pressupost a 10 milions d’euros

Toledo, 6 Setembre 2017

El president de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Toledo un acord marc que recull la col·laboració entre les dues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

”la Caixa” destina 10 milions d’? al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social el 2017, davant dels 9 milions del 2016.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb Castella-la Manxa i potencia, entre altres iniciatives, els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

Segons ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, «la signatura d’aquest acord ratifica el compromís històric de ”la Caixa” amb Castella-la Manxa i els seus ciutadans, especialment amb els qui passen per situacions de dificultat. Aquest compromís s’ha intensificat en els darrers anys en resposta a la creixent confiança dipositada pels castellanomanxecs en la nostra entitat.»

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades