Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” posa en marxa a Tunísia el programa Incorpora per fomentar la contractació de persones en situació de vulnerabilitat

Internacional, 18 Octubre 2017

Al llançament del programa d’integració laboral per a persones en risc d’exclusió social han assistit l’ambaixador d’Espanya a Tunísia, Juan López-Dóriga Pérez; i el sotsdirector general de Programes socials de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Marc Simón, entre d’altres personalitats.

A la capital tunisiana, Incorpora oferirà atenció personalitzada i integral, i inclourà formació, acompanyament i seguiment dels beneficiaris, amb la finalitat de garantir una integració laboral i social satisfactòria per a tothom.

La xarxa Incorpora a Tunísia estarà impulsada per l’Obra Social “la Caixa” i l’entitat bancària tunisiana Caisse des Dépôts et Consignations, i en col·laboració amb l‘Organització Internacional per a les Migracions (OIM) i la Unió per la Mediterrania (UPM)

El programa es posarà en marxa en col·laboració amb quatre actors socials locals que atenen especialment col·lectius com ara dones, joves i persones amb discapacitat física i visual.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades