Tornar Tornar

Parlem de drogues des de l'exposició itinerant de Tudela

Navarra, 31 Octubre 2017

La Fundación Caja Navarra i l’Obra Social ”la Caixa” impulsen l’exposició interactiva “Parlem de drogues”, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tudela. La seva principal finalitat és sensibilitzar els joves i prevenir-los contra les drogues des d’un punt de vista científic, proporcionant tota la informació necessària per prendre decisions responsables.
Segons l’Enquesta Estatal sobre l’Ús de Drogues en l’Ensenyament Secundari del 2014/2015 (ESTUDES), l’alcohol i el tabac, seguits del cànnabis continuen sent les drogues que més consumeixen els estudiants espanyols. Seguidament vénen, per aquest ordre, els hipnosedants, els al·lucinògens, l’èxtasi i la cocaïna. L’exposició podrà visitar-se al Passig del Queiles de Tudela fins al 26 de novembre

Notícies relacionades