Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundació Atlètic de Madrid

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació Bancària ”la Caixa” i la Fundació Atlètic de Madrid s’alien per desenvolupar projectes socials

Madrid, 14 Novembre 2017

El director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, i el conseller delegat de l’Atlètic de Madrid, Miguel Ángel Gil Marín, segellen una nova aliança que vol contribuir a construir una societat millor a través dels valors de l’esport.

La unió entre ambdues entitats neix amb la vocació de fomentar l’esport entre els nens i nenes, amb un enfocament especial en els que es troben en risc d’exclusió social, i també de promoure l’activitat esportiva i de la salut entre la infància, els joves, els adults i les persones grans.

L’acord preveu una aportació total de 750.000 euros per als cinc anys vinents, amb una dotació de 150.000 euros anuals, per al desenvolupament tant d’activitats que donin a conèixer l’esport entre infants d’entorns vulnerables, com de projectes solidaris.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades