Tornar Tornar

Parlem de drogues des de l'exposició itinerant de Calahorra

La Rioja, 29 Novembre 2017

L’Obra Social ”la Caixa” impulsa l’exposició interactiva “Parlem de drogues”, en col·laboració amb l’Ajuntament de Calahorra. La seva principal finalitat és sensibilitzar els joves i prevenir-los contra les drogues des d’un punt de vista científic, proporcionant tota la informació necessària per prendre decisions responsables.

Segons l’Enquesta Estatal sobre l’Ús de Drogues en l’Ensenyament Secundari del 2014/2015 (ESTUDES), l’alcohol i el tabac, seguits del cànnabis continuen sent les drogues que més consumeixen els estudiants espanyols. Seguidament vénen, per aquest ordre, els hipnosedants, els al·lucinògens, l’èxtasi i la cocaïna.

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades