Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Voluntaris ”la Caixa”

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Els voluntaris de ”la Caixa” han atès més de 135.000 persones en situació de vulnerabilitat aquest 2017

Barcelona, 4 Desembre 2017

El compromís dels voluntaris creix: el nombre d’activitats desenvolupades ha augmentat prop d’un 50 % a tot Espanya. En total, es van dur a terme 2.449 accions solidàries, enfocades especialment a l’atenció a la infància en situació de vulnerabilitat, les persones grans, l’ocupabilitat i l’educació financera.

Cada dia, de mitjana, es fan 8 activitats de voluntariat, amb 55 beneficiaris. Avui ja són 10.200 els voluntaris de ”la Caixa” a tot Espanya.

El Programa de Voluntaris de ”la Caixa”, amb més d’una dècada de trajectòria, augmenta ininterrompudament en nombre d’activitats i en vinculació: cada vegada hi ha més voluntaris i cadascun es compromet amb més accions solidàries.

Más información en la nota de prensa en PDF

Notícies relacionades