Tornar Tornar

678 cantants aficionats participen al concert participatiu d’El Messies de l’Obra Social ”la Caixa” a Madrid

Madrid, 12 Desembre 2017

L’Obra Social ”la Caixa” presenta el concert participatiu d’El Messies de Händel, que arriba ja a la dotzena edició consecutiva a la ciutat de Madrid i que se celebrarà a l’Auditori Nacional de Música els dies 12 i 13 de desembre a les 19.30 hores.

El format participatiu fa d’aquest concert una proposta única i diferent d’entre totes les que es promouen a Madrid en aquestes dates. L’organització d’un concert amb l’oratori de Händel a càrrec de ”la Caixa” ja és una tradició a Madrid, on se celebra des del 2006 en aquest format, que vol estimular la pràctica social del cant i reconèixer la tasca que es duu a terme des de les associacions corals.

Aquesta interpretació conjunta d’El Messies ha registrat un rècord absolut de participació en l’onzena edició, amb un total de 678 cantants no professionals en els dos concerts programats per ”la Caixa”.

Després d’un intens treball de preparació que va començar al mes d’octubre, aquests aficionats cantaran algunes de les parts corals del conegut oratori de Händel juntament amb l’orquestra Europa Galante i el Polish Chamber Choir-Schola Cantorum Gedanensis, els solistes Francesca Lombardi Mazzulli, soprano; Delphine Galou, contralt; Anicio Zorzi, tenor; i Roberto Lorenzi, baríton; i sota la batuta del reconegut violinista i director Fabio Biondi.

Des del 1995, més de 51.000 persones han participat, cantant, en els concerts organitzats per l’entitat, amb un públic que supera les 457.000 persones. Aquest any, l’Obra Social ”la Caixa” organitza 15 concerts participatius en 11 ciutats d’arreu de l’Estat, amb prop de 4.400 cantants aficionats.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades