Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Més de 5,9 milions de persones van visitar el 2017 els centres i les exposicions culturals i científiques de l’Obra Social ”la Caixa”

Barcelona, 3 Gener 2018

Les visites a la xarxa de 8 centres CaixaForum així com a CosmoCaixa Barcelona augmenten més del 13% respecte el 2016.

L’exposició més visitada de l’any ha estat Andy Warhol. L’art mecànic, que amb 228.000 visitants a CaixaForum Barcelona, s’ha convertit en la mostra més concorreguda dels darrers 5 anys a tots els centres CaixaForum.

Per darrere de l’exhibició de Warhol, Ramon Casas. La modernitat anhelada, a CaixaForum Madrid, ha estat la segona exposició més visitada. El 2017 també es va inaugurar CaixaForum Sevilla, on els visitants han preferit Anglada Camarasa. 1871-1959.

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades