Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” destina més de 2,5 milions d’euros a un centenar de projectes d’interculturalitat i acció social a tot l’Estat

Barcelona, 4 Gener 2018

Fomentar la convivència ciutadana intercultural i el desenvolupament social és l’objectiu d’aquest programa de l’Obra Social ”la Caixa”, que concedeix ajudes a entitats socials de tot l’Estat espanyol.

Un 72% dels projectes seleccionats en aquesta convocatòria preveuen treball a la llar per enfortir la implicació de prop de 3.500 famílies en el procés educatiu.

La convocatòria d’Interculturalitat i acció social s’emmarca en el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social ”la Caixa”, que destinarà enguany més de 19,8 milions d’euros arreu d’Espanya.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades