Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” va dedicar 20 milions d’euros a impulsar 839 projectes d’entitats socials durant el 2017

Barcelona, 15 Gener 2018

El Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials va invertir l’any passat 19,7 milions d’euros a millorar la qualitat de vida de 264.000 persones de tot l’Estat en situació o risc de vulnerabilitat. 
Aquest 2018, l’Obra Social ”la Caixa” reforça  les línies d’ajuts a entitats socials. Aquesta setmana obre la primera convocatòria de l’any: promoció de l’autonomia i atenció a l’envelliment, a la discapacitat i a la malaltia. 
Les altres línies d’actuació del programa van dirigides a la lluita contra la pobresa infantil, habitatges temporals d’inclusió social, inserció sociolaboral, interculturalitat i convivència i acció social en l’àmbit rural. 
El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, destaca el compromís de l’entitat amb els col·lectius que impulsen projectes creatius i eficaços en la promoció de la igualtat social i el desenvolupament de noves oportunitats per a persones en situació de vulnerabilitat.

Notícies relacionades