Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaForum Sevilla

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El British Museum i Robert Capa protagonitzaran la nova temporada de CaixaForum Sevilla

Sevilla, 16 Gener 2018

L’Obra Social ”la Caixa” avança la proposta d’exposicions i activitats de CaixaForum Sevilla per als primers mesos del 2018. Després de tancar l’any amb més de 229.000 visitants en els deu primers mesos d’activitat, el centre cultural de l’Obra Social ”la Caixa” a Sevilla es prepara per acollir quatre noves grans exposicions.

El llegendari fotoperiodista Robert Capa serà el primer protagonista de la programació del 2018. Encara que Capa és conegut sobretot com un mestre de la fotografia de guerra en blanc i negre, la proposta de CaixaForum Sevilla posarà l’accent en una part de la seva obra desconeguda: el treball que va fer durant tota la seva carrera en color.

Al març es materialitzarà la primera col·laboració amb el British Museum a Sevilla amb Agon! La competició a l’antiga Grècia, una ambiciosa mostra que analitzarà l’esperit competitiu tan característic d’aquesta civilització, amb obres que per primera vegada sortiran de Londres per a aquest projecte.

La nova temporada inclourà Cinema i emocions. Un viatge a la infància. Gràcies a la col·laboració amb la Cinémathèque Française, aquesta mostra immersiva indaga en el paper fonamental de la infància en la creació d’històries i personatges en el cinema, i en la influència que les pel·lícules han tingut en el desenvolupament del públic infantil.

L’art modern adquirirà importància a Les avantguardes històriques. Construint nous mons 1914-1945, exposició que ofereix una relectura de les primeres dècades del segle XX a través d’una acurada selecció d’obres amb noms essencials com Man Ray, Marcel Duchamp, Raoul Hausmann, André Masson, George Grosz i Francis Picabia, entre molts d’altres.

Notícies relacionades