Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Ajuntament de Màlaga

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació Bancària ”la Caixa” invertirà a Màlaga, fins al 2020, més de 4 milions d’euros destinats a promoure activitats culturals

Màlaga, 2 Febrer 2018

L’alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat a Màlaga un conveni per incrementar significativament la col·laboració entre totes dues institucions en matèria d’acció cultural al llarg dels propers tres anys.

”la Caixa” invertirà 4 milions d’euros en el desenvolupament d’activitats culturals a la ciutat entre 2018 i 2020. D’aquesta partida, 2,55 milions d’euros es destinaran a propostes promogudes pel mateix Ajuntament, i 1,5 milions d’euros més a impulsar iniciatives pròpies de l’Obra Social ”la Caixa”.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb la ciutat de Màlaga i reforça el seu impuls a la cultura com a motor estratègic del municipi.

Segons ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, «amb aquest acord reafirmem la nostra aposta decidida per la ciutat de Màlaga. A través de l’Ajuntament, volem contribuir a l’important projecte de promoció de la cultura que està fent el consistori per situar-la com un dels eixos fonamentals pel progrés i el desenvolupament de la ciutat en els propers anys».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades