Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Isidre Fainé reivindica a Buenos Aires la funció social de les caixes d’estalvi i de la banca local

Internacional, 22 Març 2018

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha pronunciat a Buenos Aires una conferència magistral sobre inclusió financera i desenvolupament econòmic i social, en la qual ha destacat el compromís social de les caixes d’estalvi i els bancs minoristes.

 

La trobada, dedicada a la banca local com a motor de societats sostenibles, ha estat organitzada per l’Institut Mundial de Caixes d’Estalvi i Bancs Minoristes (WSBI) en el marc de la presidència argentina del G20.

 

En la seva conferència, Isidre Fainé, també president de l’Agrupació Europea de Caixes d’Estalvi (ESBG), ha destacat que la «sensibilitat especial envers els problemes socials i el nostre compromís a l’hora de solucionar-los és el que diferencia les entitats que estem avui reunides aquí. Pretenem, amb la nostra actitud i amb les nostres activitats, contribuir a potenciar la nostra reputació, i subratllar la important funció social que complim.»

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades