Tornar Tornar

120 estudiants espanyols reben una beca de ”la Caixa” per cursar estudis de postgrau a l’estranger

Madrid, 10 Abril 2018

Ses Majestats els Reis d’Espanya han presidit a Madrid la cerimònia de lliurament de les beques ”la Caixa” de postgrau a l’estranger corresponents a la seva 36a edició.

Un total de 120 universitaris espanyols van ser seleccionats per ”la Caixa” en la convocatòria 2017. Els becaris, triats en règim de concurrència competitiva, han estat admesos a les millors universitats del món.

Entre els anys 1982 i 2017, l’Obra Social ”la Caixa” ha destinat una inversió total de més de 151 milions d’euros a les seves beques de postgrau a l’estranger, el que converteix a aquest programa en el més important d’Espanya entre els promoguts per una entitat privada i un dels més rellevants d’Europa.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades