Tornar Tornar

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Castella-la Manxa amb un pressupost de 10 milions d'euros

Toledo, 9 Maig 2018

El president de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han signat a Toledo un acord marc que preveu la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

”la Caixa” destina 10 milions d’euros al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social el 2018.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb Castella-la Manxa i potencia, entre altres iniciatives, els projectes socials dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

El director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, ha explicat: «Tornem a Castella-la Manxa per posar-nos, un any més, al servei d’aquest territori i dels seus ciutadans. La nostra vocació és ser allà on puguem ser útils. Volem contribuir, a través del Govern, a canviar presents i construir futurs, en especial els d’aquelles persones que passen per situacions de dificultat».

Notícies relacionades