Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Cosmocaixa Barcelona

Compartir-ho

Imprimir la notícia

CosmoCaixa renovarà la part museística durant el primer semestre del 2019

Barcelona, 1 Juny 2018

Després de catorze anys de la inauguració de CosmoCaixa, l’adaptació a les noves tecnologies i les darreres descobertes científiques han propiciat la renovació del Museu de la Ciència de l’Obra Social ”la Caixa”. A partir de mitjan gener del 2019, s’iniciaran els treballs de remodelació de la part museística, que es preveu que s’enllesteixin a l’estiu.

L’aplicació de les noves tecnologies facilitarà formes innovadores de divulgar la ciència, des de l’origen de l’univers fins a les darreres descobertes científiques. La renovació d’aquest espai convertirà CosmoCaixa en un dels museus de la ciència més moderns del món.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades