Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Gobierno de Aragón

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” reforça la seva Obra Social a Aragó i eleva el seu pressupost a 16 milions d’euros

Saragossa, 7 Juny 2018

El Govern d’Aragó i la Fundació Bancària ”la Caixa” han signat a Saragossa un acord marc que recull la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

”la Caixa” destina 16 milions d’euros el 2018 al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social, davant dels 15 milions del 2017.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb Aragó i potencia, entre altres projectes socials, els dirigits a lluitar contra la pobresa infantil i a facilitar la integració laboral de col·lectius desfavorits.

Segons ha explicat el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, «avui reforcem una vegada més el nostre compromís amb Aragó. El nostre objectiu, al costat del Govern aragonès, és arribar cada dia a més persones d’aquesta comunitat. Incrementem la nostra inversió en programes socials, culturals educatius a Aragó, amb la finalitat d’oferir més oportunitats als qui més les necessiten».

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades