Tornar Tornar

Cinema i emocions. Un viatge a la infància. CaixaForum Sevilla

Sevilla, 12 Juny 2018

Al cinema protagonitzat per infants, els espectadors hi reconeixem alguns dels sentiments dels personatge, observem com expressen certes emocions, de manera que la pel·lícula acaba tenint un ressò profund en cadascun de nosaltres.

Mitjançant un pacte no escrit entre cineasta i espectador, atorguem al cinema el poder de fer que una història fictícia ens sembli versemblant i de traslladar-nos a uns estats emocionals determinats. Això es fa palès sobretot a les pel·lícules amb protagonistes infantils, ja que les seves alegries, inquietuds i preguntes es potencien durant la projecció; ens desperten la curiositat, ens estimulen la imaginació i, alhora, ens conviden a somiar i a viatjar en el temps.

Cinema i emocions. Un viatge a la infància és una exposició organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” i La Cinémathèque française. Un viatge pensat per a tots els públics, adults i infants, que ens convida, d’una banda, a ser testimonis de la manera com s’ha plasmat la infància en el cinema durant més de cent anys d’història, i de l’altra, a experimentar les emocions tal com les vam viure durant els nostres primers anys de vida.

Cinema i emocions. Un viatge a la infància es podrà visitar del 13 de juny al 23 de setembre de 2018 a CaixaForum Sevilla (Camino de los Descubrimientos, cantonada c/Jerónimo de Aguilar)

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades