Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Gobierno de La Rioja

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” manté la seva Obra Social a La Rioja amb un pressupost de 3 milions d’euros

La Rioja, 12 Juny 2018

El Govern de La Rioja i la Fundació Bancària ”la Caixa” han signat a Logronyo un acord marc que recull la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

”la Caixa” destina 3 milions d’euros el 2018 al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social.

Amb aquest acord, l’entitat intensifica el seu compromís amb La Rioja i potencia, entre altres projectes socials, els dirigits a facilitar la integració laboral de col·lectius desfavorits i millorar la qualitat de l’atenció a les persones que es troben al final de la seva vida.

En paraules del president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé: «Avui refermem de nou el nostre compromís amb La Rioja. El nostre objectiu, juntament amb el Govern de La Rioja, és arribar cada dia a més persones d’aquesta comunitat. Reforcem la nostra inversió en programes socials, culturals i educatius a La Rioja per tal d’oferir més oportunitats a les persones que més ho necessiten.»

El president del Govern de La Rioja, José Ignacio Ceniceros, destaca que l’acord signat converteix la Fundació Bancària ”la Caixa” «en una col·laboradora fonamental per garantir la cohesió social a La Rioja».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades