Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La convocatòria Més Feina de ”la Caixa” ha facilitat 2.010 contractacions en 29 províncies espanyols

Redacció, 13 Juny 2018

La convocatòria està dirigida a entitats socials, centres especials de treball i empreses d’inserció. L’objectiu és promoure projectes que afavoreixin la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat, a través d’itineraris integrats i personalitzats que facilitin la seva incorporació al mercat de treball.

La Fundació Bancària ”la Caixa” ha estat designada Organisme Intermedi del Fons Social Europeu per al Programa Operatiu d’Inclusió Social i de l’Economia Social (POISES). La convocatòria està cofinançada pel Fons Social Europeu amb 30.576.923 euros i per la Fundació Bancària ”la Caixa” amb 10.769.309,75 euros.

Més Feina de ”la Caixa” respon a l’estratègia comunitària i de l’entitat de reforçar la lluita contra la pobresa, l’exclusió social i la discriminació, per garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés al mercat laboral i aprofitar el potencial de l’economia social en la recuperació econòmica.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades