Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” inverteix a tot l’Estat 4,2 milions d’euros en 185 projectes d’atenció a l’envelliment, la discapacitat i la malaltia

Redacció, 20 Juny 2018

Prop de 68.000 persones grans o que pateixen discapacitat o malaltia mental seran les beneficiàries de la Convocatòria de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a l’Envelliment, la Discapacitat i la Malaltia.

El Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials 2018 compta amb un pressupost total que puja 19,7 milions d’euros al conjunt de l’Estat espanyol, i atén diferents línies d’actuació.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha explicat que el conjunt d’aquestes inversions socials respon al compromís de l’entitat amb les persones, especialment aquelles que pertanyen als col·lectius més vulnerables.

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades