Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundació Trinijove

Compartir-ho

Imprimir la notícia

S'inaugura el nou centre gestor de residus tecnològics al Poblenou

Barcelona, 27 Juny 2018

El centre s’ha establert en una antiga fàbrica rehabilitada, de propietat municipal, que ha estat cedida a la Fundació Trinijove. L’entitat l’ha restaurada a través de la seva empresa d’inserció i ara hi desenvolupa un projecte per reutilitzar i donar nous usos als residus tecnològics del 22@

El foment de l’ocupació al districte és un dels objectius de l’equipament, que acollirà diverses formacions, com ara les impulsades pel programa Incorpora de ”la Caixa”, que prepararà els usuaris en competències, formació tècnica i pràctiques no laborables a mida de les empreses de la zona

La rehabilitació de la nau ha estat possible gràcies a la col·laboració público-privada entre Fundació Trinijove, l’Ajuntament de Barcelona, l’Obra Social ”la Caixa” i el Departament de treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades