Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Mueso San Telmo

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Els déus de l’Olimp arriben al Museo San Telmo a través del Museo Nacional del Prado i de l’Obra Social ”la Caixa”

Guipúscoa, 6 Juliol 2018

La mostra Art i mite. Els déus del Prado, organitzada conjuntament per l’Obra Social ”la Caixa” i el Museo Nacional del Prado, amb la col·laboració del Museo San Telmo, es podrà visitar des de demà, 7 de juliol, fins al 28 d’octubre

Ofereix una àmplia mirada sobre la mitologia clàssica i la seva representació al llarg de la història de l’art, a través de pintures, escultures i objectes datats entre el segle I aC i finals del segle XVIII dC, d’artistes de la talla de Francisco de Zurbarán, José de Ribera, Peter Paulus Rubens, Michel-Ange Houasse, Francesco Albani, Corrado Giaquinto i Leone Leoni, entre d’altres. Fernando Pérez Suescun, cap de Continguts Didàctics de l’Àrea d’Educació del Museo Nacional del Prado, n’és el comissari.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades