Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundació de l'Esperança

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L’acció social directa de la Fundació de l’Esperança ha atès 6.000 persones en els seus primers 5 anys de vida

Barcelona, 16 Juliol 2018

Constituïda l’any 2013 per l’Obra Social “la Caixa”, la Fundació de l’Esperança és una entitat d’acció social directa de proximitat, que lluita contra la pobresa i l’exclusió social al districte de Ciutat Vella. La institució ofereix atenció i recursos a més de 400 famílies en situació de vulnerabilitat cada any.

Durant aquest primer quinquenni, la Fundació de l’Esperança ha acollit i allotjat a la Casa del Recés, el seu buc insígnia, 94 dones (de 18 a 35 anys) en risc d’exclusió, derivades d’entitats socials o estaments públics.

A més, treballant en xarxa amb les entitats del barri, la institució ha ajudat més de 700 nens i nenes (de 0 a 16 anys) a través dela suport educatiu  la infància i ha obert les portes de la inserció laboral a 1.250 persones en risc d’exclusió, que han pogut trobar feina o crear la seva pròpia empresa.

Segons el president de la Fundació de l’Esperança, de la Fundació Bancària ”la Caixa” i de Criteria Caixa, Isidre Fainé, «vam posar en marxa la Fundació de l’Esperança l’any 2013 amb la voluntat de fer un pas més en la nostra acció social. Volíem apropar-nos directament als ciutadans que passen per situacions de dificultat. Tot i que alguns aspectes de la crisi potser han quedat enrere, malauradament continuen havent-hi moltes persones que necessiten que se’ls obri una porta a l’esperança».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades