Tornar Tornar

Turbulències. Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani. CaixaForum Barcelona

Barcelona, 19 Juliol 2018

Qualsevol turbulència provoca, sacseja i neguiteja. És un moviment brusc que desperta la nostra consciència i aguditza els nostres sentits davant tot allò que ens envolta. Això és el que succeeix amb les obres que formen la nova proposta que presenta CaixaForum Barcelona.

A Turbulències, els artistes llancen una mirada crítica sobre el món on vivim i indaguen en els conflictes per tal d’aconseguir distingir les llums de les seves ombres. Comissariada per Nimfa Bisbe, cap de les col·leccions d’art de ”la Caixa”, la mostra presenta un total de vint obres, amb nombrosos treballs que han entrat a format part de la Col·lecció en els darrers anys. De fet, la meitat de les obres incloses a Turbulències no s’havien pogut veure mai abans a Barcelona.

Els artistes inclosos són: Equipo Crónica, Walter Dahn, José Damasceno, Smadar Dreyfus, Dionís Escorsa, Nir Evron, Harun Farocki, Pedro G. Romero, Ana Garcia-Pineda, Thomas Hirschhorn, Anselm Kiefer, Guillermo Kuitca, Antoni Muntadas, Paulo Nazareth, Damián Ortega, Walid Raad, Sophie Ristelhueber, Juan Ugalde i Bill Viola.

Turbulències. Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani. es podrá visitar del 20 de juliol al 21 d’octubre de 2018 a: CaixaForum Barcelona (av. de Francesc Ferrer i Guardia, 6-8).

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades