Tornar Tornar

”la Caixa” manté la seva Obra Social a Astúries amb un pressupost de 4 milions d’euros

Astúries, 24 Juliol 2018

El president del Principat d’Astúries, Javier Fernández, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han signat a Oviedo un acord marc que recull la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social i cultural per a aquest any.

Amb aquest acord, ”la Caixa” destina 4 milions d’euros el 2018 al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social.

En el marc del seu Pla Estratègic 2016-2019 i sota el lema Canviem presents. Construïm futurs, l’entitat prioritzarà els projectes socials dirigits a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits i a vetllar per l’atenció integral a pacients amb malalties avançades.

Segons ha explicat el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, «Avui reforcem una altra vegada el nostre compromís amb Astúries. Mantenim la nostra inversió en programes socials, culturals i educatius, amb la finalitat d’oferir més oportunitats als que més ho necessiten».

Más información en la nota de prensa en PDF 

Notícies relacionades