Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Isidre Fainé (”la Caixa”), valorat com el directiu empresarial espanyol més compromès socialment

Madrid, 8 Agost 2018

En termes generals, l’estudi assenyala que les grans empreses tenen un posicionament millor en RSE en la promoció de l’art i la cultura, el suport a les activitats de voluntariat, l’impuls de les habilitats emprenedores i el suport a la integració digital.               

Com a assignatures pendents hi hauria la lluita contra la pobresa i el foment de l’ocupació en col·lectius vulnerables, excepte a la Fundació ”la Caixa”, que destaca pel seu compromís de lluita contra la pobresa infantil i en favor de la integració laboral de col·lectius vulnerables, com també en la promoció de la cultura i la ciència.  

L’estudi Grandes empresas y entidades sistémicas en España; sus líderes y la RSE es basa en una enquesta quantitativa personal a gairebé tots els experts en RSE a Espanya (mostra i univers gairebé s’identifiquen, per la qual cosa l’índex de confiança estadística arriba al 98,88 %).

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades