Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L’Obra Social ”la Caixa” destina més d’un milió d’euros a projectes d’inclusió social de persones vulnerables facilitant l’accés a un habitatge digne

Barcelona, 14 Agost 2018

Més de 3.000 ciutadans en situació de vulnerabilitat seran els beneficiaris directes d’aquests ajuts que l’Obra Social ”la Caixa” destina a la promoció de la vida independent de persones en procés d’inserció social o que pateixen una malaltia o una discapacitat.

La convocatòria d’Habitatges per a la Inclusió Social ha seleccionat aquest any 48 projectes arreu de l’Estat espanyol que oferiran 816 places residencials temporals repartides per 22 províncies. 

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat el compromís de l’entitat amb el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials com un dels pilars per donar resposta a les necessitats i carències de la societat d’avui.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades